Wednesday, January 17, 2007

THEATERVOORSTELLING 10 febr.

Heel bijzonder vind ik de uitnodiging van theatergroep "Sliedrecht & Cultuur", om op 10 februari 2007 een theatervoorstelling in mijn woon- en geboorteplaats Sliedrecht te doen. Ik treed eigenlijk nooit in Sliedrecht op, maar na zo'n 40 jaar gitaarspelen is het dan nu zover. Het voelt als een eer en dat is het ook om in het mooie theater "De Lockhorst" te mogen spelen. Heel toepasselijk heeft de theater-werkgroep dan ook de titel van het programma bedacht : "Gijs Lemmen speelt thuis ....... "

Het wordt een afwisselend luisterprogramma, waarin de gitaar centraal staat. Hoe kan het ook anders..... ! Naast het solo-optreden zal ik ook met de eigen "GFC Band" samenspelen en als speciale gasten hebben we het gitaarduo "Herman & Martijn Lelieveld" (Stay Tuned) uitgenodigd. Inmiddels genoegzaam bekend vanwege hun prachtige gitaarspel in de Atkins stijl op onze GFC-meeting in Dordrecht.

Persoonlijk heb ik de smaak van het spelen in theater te pakken. Het is een bepaalde entourage, met de sfeer die er hangt, het geluid is mooi in balans, de speciale belichting, etc.
En het publiek zit vaak op een lekkere stoel met altijd een goed zicht op het podium. Daarom zou ik het bijzonder willen aanbevelen. Grijp deze kans, want het kan wel weer 40 jaar duren ..... !

Zaterdag 10 februari a.s.
Theater "De Lockhorst"
Sportlaan 1
3364 AT Sliedrecht

Aanvang : 20.15 uur

Reserveren : bij de kassa van het theater.
Tel. 0184 - 499305

Kaarten : 10 euro p/p
Daarbij inbegrepen : koffie of thee bij binnenkomst en een drankje in de pauze.
(dan kost die kaart eigenlijk nog maar 6 euro ....... )

Parkeren : gratis
Er is een groot parkeerterrein voor de deur van het theater. (altijd plaats)

Om het "avondje uit" kompleet te maken :
In het gebouw van "De Lockhorst" is een gezellige brasserie, waar eventueel ook een theater-menu (tegen aantrekkelijke prijs) verkregen kan worden, voorafgaande aan de voorstelling. (Reservering : 0184 - 499305)