Monday, October 12, 2015

TOEKOMSTMUZIEK .........


Het afgelopen jaar (2016) was er bij "LEMMEN & CO" een tendens te bespeuren van terugval met optredens. De meeste bands hebben daar last van. E.e.a. heeft ook te maken met het intrekken van subsidies van de kleinere theatertjes en cultuurhuizen. Gemeentelijke gelden worden kort gehouden helaas, met als gevolg dat een aantal zalen sluiten of minder gaan programmeren.

Vooralsnog zijn we in 2017 o.a. weer te zien en te beluisteren in "De Cultuurschuur" te Monster (ZH), in Schouwburg Kunstmin te Dordrecht, in het Doolaard Theater  te Anna Paulowna, alsook in Sociëteit "Bijboertie" in Sliedrecht.
Ondertussen werken we aan een nieuw theaterprogramma : "Snarenspul". Hierin wordt een bonte mengeling van instrumentale gitaarmuziek uit de 50's & 60's gebracht.


Ook hebben we in voorbereiding een "GFC-Guitarnight". Op deze klein opgezette gitaaravonden zullen Fingerpicking, Acoustic-fingerstyle en de muziek van o.a. Chet Atkins centraal staan. Bij voldoende interesse volgt later meer info.

Tenslotte kunnen we melden dat we overeenstemming hebben bereikt, over het voortzetten van de zondagse GFC-Meetings in Schouwburg Kunstmin te Dordrecht. Na 5 jaar weer terug naar die mooie en sfeervolle plaats waar het ooit begon! Meer info volgt t.z.t.
* Kijk ook op onze facebook-pagina.

Groeten,
Gijs